Blog je pokrenut 17 oktobra 2012.god. s ciljem da se upozori na mnoštvo nezaposlenih i onih koji žive na rubu preživljavanja. Dvije godine poslije "trideset drugi vijećnik"je dostigao veliki broj čitalaca čije tekstove nerijetko prenose i razni bh portali. Teme su proširene, a blogu su se pridružili slobodni, misleći građanski aktivisti koji će govoriti o društvenim problemima koji tište građane ovog grada, kantona i države. Autor bloga: Muhamed Pivić


INTERVJUI

Čitaoci koji redovno prate aktivnosti 32.vijećnika mogli su primjetiti da sam pisao o raznim temama i (ne)očekivanim potezima ovdašnjih političara zbog kojih sam znao biti i kritikovan iako znaju da pišem besplatno, s ciljem podizanja građanske svijesti. Navodno, “radim stvari koje me se ne tiču”. Međutim, oni nisu svjesni da je cijena koju dobri ljudi plaćaju za to što ne sudjeluju u javnim zbivanjima ta, da njima vladaju pokvareni ljudi.

Radi bolje preglednosti na ovom mjestu izdvajam popis intervjua s poznatim ličnostima. Klikom na ime i prezime možete čitati intervju koji vas zanima.

INTERVJUI:Mile Srdanović -autor skoro svih poznatijih vizuelnih identiteta u ovom gradu uključujući i sam grb grada 

Selvedin Avdić - književnik i novinar

Samir Lemeš - DF

Rusmir Isak - A SDA

Spahija Kozlić - SDA

Adnan Šabani - SC


Nema komentara:

Objavi komentar

Popularni postovi