subota, 22. rujna 2018.

Eldin Vrače u šetnji za poštenu državu

"Nezavisni blok na oktobarskim Općim izborima građanima nudi kandidate sposobne i odlučne da zaustave dalje propadanje države Bosne i Hercegovine kao i odlazak ljudi sa ovih prostora", između ostalog, navodi se u saopćenju Nezavisnog bloka koje je prenijelo i radiosarajevo.ba.

U „Šetnji za poštenu državu“ koju su kandidati Nezavisnog bloka za sve nivoe vlasti upriličili ulicama Zenice učestvovao je i Eldin Vrače, bivši predsjednik Snage Centra, koji je, kako ste ranije mogli čitati, ispred ove stranke na listi Nezavisnog bloka.

Tokom šetnje, kolona se zaustavila ispred sjedništa Zeničko-dobojskog kantona gdje je nosilac liste za Parlamentarnu Skupštinu Bosne i Hercegovine za Ze-Do i SBK kanton, Fuad Kasumović, izjavio da je u zadnjih 15 godina vlast oštetila Zeničane za preko 100 miliona KM jer su novac davali u druge gradove i tamo kupovali izbore, saopćeno je.









Nema komentara:

Objavi komentar

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...