nedjelja, 23. rujna 2018.

Gradonačelnik Zenice svojim primjerom pokazao kako će, ako dobije vlast u poštenoj državi, kršiti Zakon o bezbjednosti saobraćaja!?

Video;Gradonačelnik Zenice svojim primjerom pokazao kako će, ako dobije vlast u poštenoj državi, kršiti Zakon o bezbjednosti saobraćaja!?

Umjesto da mještanima obeća kako će se na državnom nivou zalagati i izboriti za sigurno uključenje u saobraćaj na ovom dijelu magistralnog puta m17 on u sklopu predizbornih aktivnosti pokazuje kako je to normalno.




U "nepoštenoj državi" u kojoj je isti kao SDA kadar obnašao niz funkcija u prethodnih 25 godina od njenog osnivanja nikada mu nije palo na pamet da kaže da je nepoštena. Naprotiv, na predizbornim skupovima nastojao je oduzeti kontutivnost Hrvatima u Hercegovini, plašio da će Bošnjacima biti sjedište u Grudama i istovremeno pozivao na jedinstvo Bošnjaka. Što se u međuvremenu desilo sa njegovim mentalnim sklopom nikome nije jasno niti je bitno. Bitna je činjenica da se do "poštene države" ne doalzi kršeći Zakon o bezbjednosti saobraćaja, izuzev ako to policija Zeničko dobojskog kantona ne podržava.

Pogledajte video:











Nema komentara:

Objavi komentar

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...