subota, 11. kolovoza 2018.

Gradska uprava poziva Našu stranku na "primirje"!?

Gradski odbor Naše stranke Zenica dobio je poziv za sastanak od gradonačelnika Fuada Kasumovića glede aktuelne situacije.  "Naša stranka se rado odazvala pozivu",javljaju iz Gradskog odbora.

- Sastanak s gradonačelnikom Kasumovićem je planiran za ponedjeljak, 13. 08. 2018. godine. S tim u vezi, Naša stranka će u ponedjeljak,  13.08. održati konferenciju za medije s početkom u 15 sati. Konferenciji će prisustvovati i predsjednik Naše stranke Predrag Kojović te potpredsjednik Edin Forto.

Press konferencija će se održati u prostorijama Naše stranke u zgradi Lamele javljaju iz Glavnog odbora.

Ničija nije do zore gorila.... Gradska uprava ponizno moli Gradski odbor "Naše stranke" da spuste loptu i da se odazovu sastanku!

Ostaje nam da vidimo da li će pobijediti zakon BiH ili zakon lokalnih moćnika, te da li će Naša Stranka prihvatiti da se njihova vijećnica naziva čobanom i da joj se u dnevno političke svrhe spominje pokojni otac.
Sama činjenica da na sastanak iz Sarajeva dolazi i predsjednik stranke Peđa Kojović govori da se radi o nečem ozbiljnom pa se pretpostavlja da je u pitanju tema OPOZIV.
32 vijećnik se nada da će konačno neko stati u kraj nezakonitom radu Gradske uprave o čemu govorim zadnjih 6 godina.

Građani Zenice očekuju da će NS ustrajati u svojim principijelnim stavovima u interesu zastite građana i integriteta Gradskog vijeća, a posebno kada je riječ o  poštivanju zakona BiH i zaustavljanju  privatizacije gradske imovine.

Nema komentara:

Objavi komentar

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...