Blog je pokrenut 17 oktobra 2012.god. s ciljem da se upozori na mnoštvo nezaposlenih i onih koji žive na rubu preživljavanja. Dvije godine poslije "trideset drugi vijećnik"je dostigao veliki broj čitalaca čije tekstove nerijetko prenose i razni bh portali. Teme su proširene, a blogu su se pridružili slobodni, misleći građanski aktivisti koji će govoriti o društvenim problemima koji tište građane ovog grada, kantona i države. Autor bloga: Muhamed Pivić


ponedjeljak, 23. listopada 2017.

Zanimljiva informacija o krivičnom djelu uposlenika Gradske uprave Zenice!?

Na adresu bloga 32.vijećnik stigla je zanimljiva informacija o krivičnom djelu!? Zainteresovan za javnu potrošnju, posebno za rasipanje i trošenje budžetskog novca na gluposti polupismenih ljudi koji vode gradonačelnikovu neprestanu kampanju autor informacije o krivičnom djelu pitao je odgovorne iz Gradske uprave što je to posao uposlenika “Službe za odnose s javnošću Grada Zenica”, i to za svakog pojedinačno. Koliko je radnih sati mjesečno potrebno svakom uposleniku te službe za obavljanje njegovog posla i da li su uposlenici iste imali radne zadatke da pristupaju facebook profilima za vrijeme radnog vremena, te ako jesu da mu dostave spisak profila kojima su pristupali.

Prema Zakonu o slobodi pristupa informacijama ako nadležni ne odgovore za 15 dana u pitanju je krivično djelo, a rok je istekao danas.

Pogledajte što je autor informacije o krivičnom djelu predao na protokol Tužilaštva Zeničko dobojskog kantona.
Nema komentara:

Objavi komentar

Popularni postovi