srijeda, 14. rujna 2016.

Otvoreno pismo Naidinu Ahmetspahiću: Naidine jel' te stid?

"Naidine jel' te stid što te za funkciju gradonačelnika kandidovao narko diler?", između ostalog stoji u otvorenom pismu Mirada Hadžiahmetovića, nezavisnog kandidata za gradonačelnika Zenice.

U nastavku možete pročitati navedeno pismo u cijelosti:

Naidin Ahmetspahić je kandidat za gradonačelnika Zenice ispred dvije stranke SDA i SBB. SDA sa četiri kombija, na kojima je nacrtano zeleno, srce obilazi sela i dijeli mito biračima. To što policija, tužilaštvo i izborna komisija ne sankcionišu ovo krivično djelo ne znači da to nije očito krivično djelo, već znači da su državne institucije pod kontrolom kriminalaca i zato ne reaguju na njega.

SBB je stranka koja postoji kako bi provodila volju jednog lica koga u toj stranci zovu Sultan. Sultan je poslovno sarađivao sa najvećim narko dilerom na Balkanu, te je zbog tog poslovnog odnosa završio i u zatvoru. Javno se fali da je bio optuženik na Kosovu, ali je dao advokatu 500.000 KM – da popolovi sa sudijom - pa mu je status preinačen u svjedoka.

Naidine molim te da mi odgovoriš na pitanje: Jel' te stid što te za funkciju gradonačelnika kandidovao narko diler? Naidine jel' te stid?

*Mirad Hadžiahmetović* nezavisni kandidat za gradonačelnika Zenice

Nema komentara:

Objavi komentar

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...