Blog je pokrenut 17 oktobra 2012.god. s ciljem da se upozori na mnoštvo nezaposlenih i onih koji žive na rubu preživljavanja. Dvije godine poslije "trideset drugi vijećnik"je dostigao veliki broj čitalaca čije tekstove nerijetko prenose i razni bh portali. Teme su proširene, a blogu su se pridružili slobodni, misleći građanski aktivisti koji će govoriti o društvenim problemima koji tište građane ovog grada, kantona i države. Autor bloga: Muhamed Pivić


srijeda, 14. rujna 2016.

Nakon SDA paketića idemo do cesta i puteva

Nakon SDA paketića idemo do cesta i puteva. Šta nam stanovnici Begovog Hana mogu reći o izgradnji puta opštinskog viječnika do svoje kuće? S narodnim parama do podzide i puta do vlastite kuće!. Šta je u pitanju? Šutnja i promatranje zbog licemjerstva i sitnih pobuda?

Već sam u komentarima na vlastitom profilu pozivao Sdp Begov Han da se izjasni po pitanju "ko šiša" stanovnike Begovog Hana, ne javljaju se. Najvjerovatnije da se plaše ili nemaju administratora stranice. Mozda SDP Žepče zna, a možda se i ne plaši tako da će nam uskoro kazati o kojem projektu je riječ.
Nema komentara:

Objavi komentar

Popularni postovi