nedjelja, 20. rujna 2020.

Barbara Aždajić, kandidatkinja koja je svojim atraktivnim izgledom izazvala ogromnu pažnju javnosti

Jedan od kandidata na lokalnim izborima je i Barbara Aždajić, kandidatkinja koja je svojim atraktivnim izgledom izazvala ogromnu pažnju javnosti ali i uvrede od strane protivničkog tabora sklonom uvredama i javnom linču. Međutim, više je onih koji je podržavaju.

U njenom službenom predstavljanju na Facebook stranici ASDA stoji:

Barbara Aždajić – rođena  je 11.08.1988. godine u Zenici. U KŠC "SV. Pavao" u Zenici završila je gimnaziju, a sada je apsolvent sanitarnog inženjeringa.
Barbara je izuzetno dinamična i snalažljiva osoba, a svojom atraktivnom i autoritativnom pojavom i komunikativnošću uvijek je orijentirana za iznalaženje najboljih rješenja. Govori engleski, njemački i španski jezik. Samohrana je majka jednog djeteta. 
Zainteresirana je da u Gradskom vijeću pruži svoj doprinos uspostavi dijaloga punog razumijevanja, a posebno za rješavanje problematike 'ranjivih' kategorija društva – djece i žena. Pri tome će se prioritetno zalagati za prava trudnica, porodilja, te samohranih majki, ali i samohranih očeva.

Nažalost, Barbara je na jednom portalu bliskom režimu, osobito u komentarima predstavljena kao atraktivna političarka s napućenim usnama i dubokim dekolteom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...