utorak, 25. lipnja 2019.

Gradonačelnik Zenice ni nakon osam mjeseci ne nalazi vremena za Udruženje paraplegičara i oboljelih od dječje paralize Zenica

Još jedno nevjerovali ili DA?!
Gradonačelnik Zenice ni nakon osam mjeseci ne nalazi vremena za Udruženje paraplegičara i oboljelih od dječje paralize Zenica. Njihov prvi dopis uredu gradonačelnika upućen je u jedanaestom mjesecu prošle godine a u januaru ponovljen. Da li je gradonačelnik Zenice baš toliko zauzet da ne može primiti ovu socijalno osjetljivu kategoriju? Sudeći po fotografijama s fejsbuk profila njegovih simpatizera na kojima se derneči uz jagnje na ražnju, veoma je zauzet.

A šta na to kažu u udruzenju?
"Sada "spetakl", naravno morali smo da sacekamo i uvjerimo se u ono što je činjenica, a to je selektivni pristup i odabir onih koju mogu doći na audienciju te onih kojima je to uskraćeno", između ostalog stoji na njihovoj zvaničnoj fcb.stranici.
- Na naše dvije molbe nismo dobili nikakav odogovor, pa makar i negativan.  Nećemo davati previše obrazloženja osim naših dopisa, a postalo je iznenada praksa da su sada svi prisutni i mogu doći i da Grad ima senzibilnost prema onima koji je možda više zaslužuju. Po ovome nema :)






Nema komentara:

Objavi komentar

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...