Blog je pokrenut 17 oktobra 2012.god. s ciljem da se upozori na mnoštvo nezaposlenih i onih koji žive na rubu preživljavanja. Dvije godine poslije "trideset drugi vijećnik"je dostigao veliki broj čitalaca čije tekstove nerijetko prenose i razni bh portali. Teme su proširene, a blogu su se pridružili slobodni, misleći građanski aktivisti koji će govoriti o društvenim problemima koji tište građane ovog grada, kantona i države. Autor bloga: Muhamed Pivić


ponedjeljak, 29. travnja 2019.

Nadležna inspekcija mora zatvoriti most za upotrebu!?

Nakon što su objavljene fotografije zeničkog pješačkog mosta stiglo je i obrazloženje. Autor fotografija Hasan Kreho, koji se predstavlja kao ekspert za navedeni materijal smatra da su zatezna čelična užad izložena koroziji zbog čega bi trebalo zatvoriti most.

Kreho smatra da nadležna inspekcija mora zatvoriti most za upotrebu tj. za pješake dok se ne postave nova čelična užad sa neoštećenom zaštitom.

autor: Hasan Kreho dipl.ing. sa položenim stručnim ispitom. Hvala na pažnji dragi pješaci Zeničani i ostali gosti u našem gradu.

Pogledajte o kojim fotografijama je riječ:


Napomena: tekstovi i komentari su lična mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stav bloga 32.vijećnik.


1 komentar:

  1. Ako ne za dr. Ekpena, što ću učiniti da obnovim radost u braku, neka dobar Bog nastavi blagosloviti dr. Ako prolazite kroz razbijanje, dr Ekpen je savršeno rješenje za vas. Kontaktirajte ga danas na (ekpentemple@gmail.com) ili whatsapp +2347050270218.

    OdgovoriIzbriši

Popularni postovi