petak, 5. travnja 2019.

Inzko prokomentarisao vijest o iščekivanju kongresa na kojem je najavljeno da će na tisuće članova SDA napustiti stranku!?

Visoki predstavnik Valentin Inzko i povjerenik za proširenje EU pozdravili su odluku stranačkog rukovodstva SDA stranke u Bosni i Hercegovini koja se tiče masovnog napuštanja SDA stranke s ciljem ohrabrivanja birača pri slijedećem zaokruživanju izbornih listi.
Naime, radi se o spremnosti dvjesto dvadeset tisuća članova za politički zaokret!? Na slijedećem kongresu SDA stranke delegati će odlučiti u koja tri slova će da smjeste tisuće članova kako bi ugodili biračima urbanih krajeva Bosne i Hercegovine. U kombinaciji su i neki drugi nazivi, koji su uradili njihovi prethodnici tako da se špekuliše s imenom "S NARODOM U BOLJU BUDUĆNOST". Promjena politike ogleda se i kod spremnosti protukandidata Bakiru Izetbegoviću a sudeći po raspoloženju Glavnog odbora stranke novi lider Bošnjaka mogla bi biti Sebija Izetbegović. "Poučeni iskustvima bivših stranačkih kolega koji su osnovali nove stranke,   "S NARODOM U BOLJU BUDUĆNOST" i nova predsjednica stranke je ono što naši birači očekuju", kratko je prokomentarisao Izetbegović vijest koja je otišla čak do Visokog predstavnika.

U uredu Visokog predstavnika naročito su oduševljeni zbog obećanja usvajanja zakona o istospolnim brakovima i legalizaciji bordela u kojima će se pored prelijepih prostitutki moći naći i nešto za sladokusce muških.

Oni su ohrabreni tim razvojem događaja i očekuju daljnje konkretne korake kako bi se BiH čvrsto postavila na put prema EU-u', kaže se u izjavi koju je objavila služba za odnose s javnošću Europske komisije.


Napomena: tekst je satiričnog sadržaja. Svaka sličnost sa stvarnim događajima je (ne)namjerna.

Nema komentara:

Objavi komentar

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...