ponedjeljak, 22. travnja 2019.

I jedni i drugi ste po egzodusu Srba i Hrvata 1990-tih šljegli s okolnih brda!

RUBRIKA GOST KULUMNIST:
- U rubrici "Gost kolumnist" danas možete pročitati komentar B. Dragana.

Lijepo ponašanje i uljudno komuniciranje ne zastarjeva. Primjetili ste da nam u Zenici toga itekako nedostaje. Okrenuli smo se
političkom životu ili političkim debatama bez kulture dijaloga. Oblik komuniciranja u kojem je druga strana podvrgnuta ruglu ili podsmijavanju nije kultura dijaloga i to je ono što ćete pročitati i u narednom tekstu kojeg na molbu autora prenosim bez izmjena.

Piše: B. Dragan

Vi iz Zenice iza lažnih profila ste podjeljeni u dvije skupine: na one koji su u SDA i na one koji su bili u SDA. Zajedničko vam je mjesto porijekla. I jedni i drugi ste po egzodusu Srba i Hrvata 1990-tih šljegli s okolnih brda, i gle slučajnosti, imate zajedničkog neprijatelja: "inteligentne, nestranačke osobe". To što, vi seljačine radite po fejsbuku je krajnje bezobrazno i pičkasto. Bezobrazno zato što ste bahati i često se znate i posvađati uveče na fejsbuku, a pičkasto zato što se krijete iza lažnih profila i ujutro selamate praveći se da ste komšije, rođaci i prijatelji. Manipulišete različitim podacima ili informacijama u cilju „zavođenja javnosti”, odnosno usmjeravate pažnju javnosti ka onoj poruci ili značenju koje kao autor, bez obzira na validnost podataka, želite da izazovete dok i sami ne vjerujete u ono što pišete. I sami znate da širite svoje laži zato što ste ista vrsta ljudi, govnari kojima smeta istina sasuta u pogano lice čiste i oprane gu*ice. Da vam je obraz čist kao gu*ica bili bi europski narod. Ovako ste isti oni za koje ste tvrdili da nikada biti nećete. Gadite mi se! Da, gadite mi se posebno Vi koji niste članovi stranaka već simpatizeri i dupeuvlakači i jednih i drugih. Sretan je onaj ko vas se riješio i otišao iz ove novonastale vukojebine zvane Grad Zenica. Ku*ac Grad, sve je prije nego grad.

autor: prezime autora poznato vlasniku bloga 32.vijecnik


Napomena: tekstovi i komentari su lična mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stav bloga 32.vijećnik.

RUBRIKA GOST KULUMNIST:
Gost kolumnista ponekad ima biografiju, ponekad nema. Gost kolumnista može da se ponaša tako što će svoju sliku i identitet čuvati za sebe. I Ti možeš biti Gost kolumnista.

Blog 32.vijećnik poziva gradjanske aktiviste i ostale slobodnomisleće građane na suradnju. Svi koji misle da svojim kritičkim osvrtom na dnevnopolitička zbivanja mogu doprinijeti boljem sutra mogu da se jave u inbox fcb.stranice ili putem aplikacije na blogu 32.vijećnik. Možete i anonimno. Diskrecija zagarantovana.

Nema komentara:

Objavi komentar

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...