nedjelja, 30. rujna 2018.

Nemila je noćas u znaku Alije!

Nakon veličanstvenih skupova u Jelahu i Starini kod Zenice gdje je obraćanje kandidata za člana Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića dočekano s oduševljenjem, noćas je održan još jedan fantastičan događaj.

„Krećemo u pohod na Grad“, izjavili su Jasmin Duvnjak, predsjedavajući Skupštine Zeničko dobojskog kantona i Miralem Galijašević, premijer ZDK večeras u Nemili.

Pred prepunim gradskim trgom u Nemili održan je promotivni skup a na društvenim mrežama počele su da kruže slike i video zapisi ove uzavrele atmosfere. Skup je pratio i muzički Rima bend iz Zenice a na kraju programa svi kandidati su se okupili i izveli pjesmu „Da te nije Alija“.

„Hvala vam što ste snaga naroda“, rekla je voditeljica programa i pozvala prisutne da se odazovu centralnom skupu Stranke demokratske akcije. Pozivamo vas na centralni skup 4.oktobra u 20,00 časova na Trgu Alije Izetbegovića.








VIDEO: Vatromet u Nemili














Nema komentara:

Objavi komentar

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...