Blog je pokrenut 17 oktobra 2012.god. s ciljem da se upozori na mnoštvo nezaposlenih i onih koji žive na rubu preživljavanja. Dvije godine poslije "trideset drugi vijećnik"je dostigao veliki broj čitalaca čije tekstove nerijetko prenose i razni bh portali. Teme su proširene, a blogu su se pridružili slobodni, misleći građanski aktivisti koji će govoriti o društvenim problemima koji tište građane ovog grada, kantona i države. Autor bloga: Muhamed Pivić

nedjelja, 13. studenoga 2016.

O Telemach-ovoj organizovanoj bandi koja pljačka svoje korisnike!

Nema ni mjesec dana kako sam pisao kako ti tri marke uzme onaj Kahriman iz vodovoda, tri marke Begagić iz Albe, tri marke Željko, Hajdi, Admir, Ševal i Kenan iz Telemach-a, tri marke ovaj, tri marke onaj i to sve bez obrazloženja i pitanja i ode ona mizerija od plate u p.materinu.

Kontaktirao sam Telemach i obećali su 21.10.2016. da su deaktivirali uslugu. 


U međuvremenu stiže još jedan račun sa aktiviranom uslugom.


 I znate šta će se sad desiti? Sad će reći kako mi je neko od ukućana ponovo aktivirao uslugu i tako me opet napraviti budalom. 


Da ne bi do toga dolazilo evo, javno se ograđujem od ovog bezobraznog operatera i tražim raskid ugovora br: 603505021, a ukoliko ne pristanu na raskid, svoja prava tražit ću na sudu.

Gospodo iz Telemacha, žao mi je što ću vas razočarati ovim tekstom ali ako ste mislili tako pljačkati svoje korisnike, nećete. Boga mi, nećete. Dogovor je dogovor, i ako nešto dogovorim makar to bilo i putem vaše službene fejsbuk stranice trebalo je da se poštuje. Nepoštivanjem ovog dogovora pokazali ste da ste organizovana banda koja se ne obazire na sitnu buraniju i nastavlja pljačkati svoje korisnike.

Vidimo se uskoro…

Nema komentara:

Popularni postovi