Blog je pokrenut 17 oktobra 2012.god. s ciljem da se upozori na mnoštvo nezaposlenih i onih koji žive na rubu preživljavanja. Dvije godine poslije "trideset drugi vijećnik"je dostigao veliki broj čitalaca čije tekstove nerijetko prenose i razni bh portali. Teme su proširene, a blogu su se pridružili slobodni, misleći građanski aktivisti koji će govoriti o društvenim problemima koji tište građane ovog grada, kantona i države. Autor bloga: Muhamed Pivić


utorak, 23. rujna 2014.

Umjesto križanja listića nezadovoljni građani širom BiH uništavaju bilborde i plakate!

Sudeći po fotografijama sa terena širom BiH, oni koji neće da izađu jer nemaju za koga glasati umjesto opcije križanje listića riječima 'nemam povjerenja' počeli su križanjem bilborda pokazujući time da zaista nemaju povjerenja :)

U Fedraciji BiH, na području Jablanice i Sarajeva na meti 'nezadovoljnih' našli su se bilbordi i plakati na kojima su slike kandidata SDA za člana predsjedništva ispred bošnjačkog naroda Bakira Izetbegovića, zatim Prevljak Fikret kandidat sa izborne liste za Skupštinu kantona Sarajevo, izborne jedinice 9, te kandidatkinja s rednim brojem 24 koju prvi put vidim :)

Na području Trebinja tokom protekle noći svi bilbordi SNSD-a i DNS-a su poliveni uljem, a plakati pocijepani.

U potpunosti su uništeni bilbordi i plakati na kojima su slike kandidata SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH Željke Cvijanović i nosioca liste za Narodnu skupštinu Srpske Igora Radojičića, te sa slikom nosioca izborne liste DNS-a za Narodnu skupštinu Srpske iz Izborne jednice 301 Marka Pavića.Nema komentara:

Objavi komentar

Popularni postovi