četvrtak, 10. listopada 2024.

Gradonačelniku Zenice Fuadu Kasumoviću uručena Zlatna plaketa ZEPS-a

Grad Zenica pružio je punu podršku Generalnom BH sajmu ZEPS 2024, koji se održao od 1. do 5. oktobra na Kamberovića polju. Kao znak zahvalnosti za pruženu podršku i saradnju Gradske uprave, javnih službi i preduzeća, te Zeničke razvojne agencije ZEDA, gradonačelniku Fuadu Kasumoviću uručena je Zlatna plaketa ZEPS-a.

Na svečanosti, pored gradonačelnika, prisustvovali su Sanel Ibrić, menadžer Generalnog BH sajma ZEPS 2024, Samra Gluhić, menadžerica marketinga i prodaje, Elvir Ajanović iz preduzeća TAPAS d.o.o., koje posjeduje licencu za organizaciju sajma ZEPS, te Amra Mehmedić, koja je u vrijeme inicijative i organizacije sajma obnašala dužnost pomoćnice gradonačelnika za privredu, gradsku imovinu i upravljanje razvojem.

Gradonačelnik Kasumović je istakao značaj ovog sajma za Zenicu: “Iskren da budem, kada je gospodin Elvir Ajanović došao kod mene s idejom da otkupi licencu te da ima namjeru vratiti ZEPS u Zenicu, nisam vjerovao da će u ovom kapacitetu uspjeti. Ovo je jedan od najboljih sajmova koji je održan u našem gradu. Hvala puno čitavoj ekipi ZEPS-a što su uspjeli obnoviti tradiciju privrednog sajma u Zenici. Ubijeđen sam da će od sada svake godine ZEPS biti samo još uspješniji.”

Organizatori ovogodišnjeg sajma odali su posebno priznanje gradonačelniku Kasumoviću za njegov lični angažman u vraćanju i podršci pri organizaciji sajma, kao i za doprinos svih javnih preduzeća, ustanova i službi koje su omogućile da ovogodišnji sajam bude organizovan i prepoznat kao najbolji do sada u svojoj historiji.


Nema komentara:

Objavi komentar

SIPA IZAŠLA NA TEREN I POTVRDILA: "Navodi Kasumovića da se po selima oko Zenice dijeli oružje su LAŽ!"

"Može neko te pakete, pa vas potrovat'.. Može neko ned'o Bog oružje dijelio... u 12, 11 navečer, da se nešto tajno dijeli u sel...