utorak, 19. ožujka 2019.

Ove godine „Opstanak u BiH“ prolongiran!?

Obzirom na činjenicu da ove godine za Dan Zenice neće biti dodjeljena javna priznanja, u znak solidarnosti sa "oštećenim" koji su u svemu ovome ispali kolateralna šteta, ni 32.vijećnik neće dijeliti nagradu "Opstanak u BiH". Dakle, ove godine „Opstanak u BiH“ je prolongiran!?
Da li će se ubuduće dijeliti zavisi od procjene na terenu. Ako više ne bude svrhe dijeliti nagradu Opstanak u BiH zbog tog' svi odoše, neće se ni dijeliti.
Naravno da se 32. vijećnik ni do sad nije slagao sa podjelom nagrada koje se u biti dešavaju pod kontrolom političkih partija i bez obzira na uloženu energiju i neophodnost akcije koju jedan čovjek radi, osnovni uslov da se dobije nagrada je pripadnost političkom pravcu na vlasti.


Podsjećam,  u saradnji sa građanskim aktivistima i poznanicima povodom prvog dana proljeća prošle godine, 32 vijećnik je izvršio simboličnu dodjelu nagrada "Opstanak u BiH".
Nagrade su uručene slijedećim građanima: Akif Smajlović, Arif Karahasanović, "Građani grada Zenica", Hasan Kreho, Ivica Arapović, Mirad Hadžiahmetović i Nezir Trako.

Vezani tekst: http://tridesetdrugivijecnik.blogspot.com/2018/03/32-vijecnik-podijelio-nagrade-opstanak.html?m=1

Nema komentara:

Objavi komentar

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...