četvrtak, 1. prosinca 2022.

Apel iz Blatuše: poginut će neko!


Nezadovoljni mještani naselja Blatuša apeluju na višemjesečni problem izostanka horizontalne signalizacije nakon sanacije ulice Željeznička. 
"Imamo asfalt, nov asfalt, već tri mjeseca nemamo horizontalu signalizaciju! Ne zna se ni gje je pješački prelaz, ni puna linija, poginut će neko", upozorava čitatelj bloga 32.vijećnik. 
Zvao sam Gradsku upravu, kada se jave na telefon, nakon što ih lijepo zamoliš i objasniš u čemu je problem, oni te lijepo prebace na "drugog" i tako u krug. Kada su u predizbornoj kampanji dolazili po glasove obećavali su sve i svašta, a poslije su nas zaboravili. Osim nedostajuće horizontalne signalizacije, šahtovi su ostavljeni nisko tako da prodavci automobilskih dijelova donjeg ovjesa zadovoljno trljaju ruke. 
Još jednom apelujemo da se uradi horizontalna signalizacija, poklopce šahtova koji su ostavljeni niže ćemo već nekako podnijeti. Pretpostavljamo da ćete postaviti odgovarajući saobraćajni znak.

Nema komentara:

Objavi komentar

SIPA IZAŠLA NA TEREN I POTVRDILA: "Navodi Kasumovića da se po selima oko Zenice dijeli oružje su LAŽ!"

"Može neko te pakete, pa vas potrovat'.. Može neko ned'o Bog oružje dijelio... u 12, 11 navečer, da se nešto tajno dijeli u sel...