četvrtak, 18. travnja 2024.

KO SDP BIH ZDK: "FUADA KASUMOVIĆA SU NAPUSTILI GOTOVO SVI ZASTUPNICI, A ON I DALJE KRIVCA TRAŽI U DRUGIMA".

KO SDP BiH ZDK demantuje navode Fuada Kasumovića u kojima navodi da je predsjednik SDP Nermin Nikšić "kupovao" njegove zastupnike. 

Fuad Kasumović je do sada u više navrata ponovio ovu laž nastojeći se opravdati javnosti zbog gubitka zastupnika koji su, zadovoljavajući lične interese, oborili prethodnu Vladu ZDK. 

Zašto dotični iz mandata u mandat gubi više od polovine zastupnika, odgovore treba potražiti u svojim redovima. Postavlja se pitanje koja je svrha i glasati za stranku Fuada Kasumovića, kada većina njegovih zastupnika svaki mandat pređe u većinu koju predvodi SDA i po ko zna koji put prevari birače i izda njihovo povjerenje. 

Očigledno je da Fuad Kasumović iz mandata u mandat vara građane okupljajući oko sebe grupaciju kojoj očigledno nedostaje morala i karaktera. 

Iz stranke Fuada Kasumovića nikada nije izašla ideologija SDA, koju sa svojim zastupnicima preletačima već drugi mandat drži na vlasti u ZDK. 

Fuad Kasumović treba jednom za sva vremena zapamtiti da nijedan zastupnik unazad nekoliko mandata u Skupštini ZDK nije napustio SDP i izdao povjerenje svojih birača.

Jedina istina koju je rekao u svom intervju Fuad Kasumović, jeste da on nije iz Zenice, a sve ostalo je laž.

Nema komentara:

Objavi komentar

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...