utorak, 18. travnja 2023.

Hoće li gradonačelnikova većina odbiti inicijativu za rekonstrukciju Titove ulice?

Inicijativu je podnijela gradska vijećnica Zelda Dizdarević (SDA) a kao razlog navodi brojne nesretne slučajeve građana koji se dešavaju na tom dijelu ulice.
Hoće li gradonačelnikova većina odbiti inicijativu za rekonstrukciju Titove ulice? Obzirom da su se mladi ljudi iz gradonačelnikove stranke svojevremeno javno izjasnili da neće podržati ništa što dolazi iz SDA stranke makar bilo i dobro za građane, teško da će se rekonstrukcija zaista i desiti. 
Vrijeme će pokazati da li većina koju predvodi gradonačelnik radi za građane ili je pak tu da bude pandan stranki iz koje su mnogi od njih napravili prve političke korake.

U nastavku pogledajte šta je saopštila gradska vijećnica po pitanju navedene inicijative. Njen tekst prenosim u cjelosti.


⚠️ TITOVA ULICA ⚠️

Titova ulica je rekontruisana 2006. godine kada su postavljene granitne ploče. Od tada, svakodnevno možemo vidjeti da postavljanje granitnih ploča nije bilo baš najsretnije rješenje.

Na prethodnoj sjednici Gradskog vijeća podnijela sam inicijativu za rekontrukciju ove ulice, te na poslijetku i pronalaženje nekog boljeg rješenja za našu najprometniju ulicu. Zbog brojnih padova naših sugradjana, konstantnih zapinjanja, zapljuskivanja kišnicom, borbe starijih osoba i majki sa kolicima sa konstantnim preprekama, mislim da smo dužni konačno naći neko rješenje.

Zahvaljujem se brojnim sugradjanima na porukama vezanim za ovaj problem. ✅

Nema komentara:

Objavi komentar

SIPA IZAŠLA NA TEREN I POTVRDILA: "Navodi Kasumovića da se po selima oko Zenice dijeli oružje su LAŽ!"

"Može neko te pakete, pa vas potrovat'.. Može neko ned'o Bog oružje dijelio... u 12, 11 navečer, da se nešto tajno dijeli u sel...