srijeda, 12. listopada 2022.

Uoči nastavka suđenja: Kasumović poručio građanima da ne brinu

 


Suđenje u predmetu Zenicatrans u kojem su na Kantonalnom sudu Zenica optuženi zenički gradonačelnik Fuad Kasumović i još nekoliko osoba, nastavlja se sutra. Ničim izazvan, putem Facebook stranice Kasumović je poručio građanima da ne brinu. 

 Poštovani prijatelji, dragi sugrađani, U četvrtak (sutra) se nastavlja montirani proces kojeg protiv mene vode dio korumpiranog tužilaštva ZDK i njihovi politički mentori❗️ Međutim, ne trebate se brinuti, autobuska stanica u našem gradu bila je i ostala vlasništvo svih građana Zenice. Ova pravosudna farsa osmišljena od političkih gubitnika koje smo porazili u posljednja četiri izborna procesa, odvija se u Kantonalnom sudu Zenica sa početkom u 12.30 sati❗️ Politički montiranim procesom mafija je željela demonstrirati silu i prepasti narod. Ali dragi sugrađani, njihove podle namjere ste prepoznali i opet smo apsolutni pobjednici izbora u Zenici koji će sa kvalitetnim koalicionim partnerima napraviti Vladu ZDK i rastjerati mafiju. Hvala vam za veliku podršku i ponavljam, cijeli proces spašavanja autobuske stanice i njenog vraćanja u posjed Zeničanki i Zeničana urađen je bez greške i po zakonu.

Nema komentara:

Objavi komentar

SIPA IZAŠLA NA TEREN I POTVRDILA: "Navodi Kasumovića da se po selima oko Zenice dijeli oružje su LAŽ!"

"Može neko te pakete, pa vas potrovat'.. Može neko ned'o Bog oružje dijelio... u 12, 11 navečer, da se nešto tajno dijeli u sel...