nedjelja, 28. studenoga 2021.

Kasumoviću su krivi svi, a ako želi krivca to će najlakše naći u ogledalu



Nakon što se gradonačelnik Kasumović preko svoje fan stranice ponovo obrušio na svoju bivšu stranku, između ostalog, optužujući ih kako plaćaju novinare budžetskim novcem, iz Stranke demokratske akcije kratko su odgovorili: 

Fuad Kasumović se po ko zna koji put obrušio na novinare koje ne može kontrolisati, kao što godinama brutalno kontroliše gradsku radio-televiziju koju je privatizirao.
O lažnim profilima na društvenim mrežama govori čovjek koji je upravo pomoću takvih profila zatrovao javni prostor u našem gradu i stvorio razdor među građanima.
Neka objavi kojim medijima i koliko novca je dao da promovišu njegovo suludo raspamećivanje građana i trovanje javnog prostora.
Umjesto toga upire prstom u Vladu Zeničko-dobojskog kantona iako zna da je sredstva dodijelila putem javnog poziva, potpuno transparentno i po jasno definisanim kriterijima.
Ne poštuje ni propise, ni procedure, a ni pravosnažne presude. Kasumoviću su krivi svi, a ako želi krivca to će najlakše naći u ogledalu. 

Nema komentara:

Objavi komentar

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...