subota, 19. prosinca 2020.

Nezir Pivić: Vrselje je mjesto koje je uvijek znalo cijeniti prave vrijednosti i nije nasjedalo na laži i spinove

Danas sam sa saradnicima posjetio Vrselje, mjesto koje je uvijek znalo cijeniti prave vrijednosti i nije nasjedalo na laži i spinove. Mještani su to su pokazali i na proteklim izborima gdje su dali maksimalnu podršku Stranci demokratske akcije.

U Vrselju se trenutno gradi sportsko igralište koje Ministarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Zeničko-dobojskog kantona finansira sa 30.000 KM. U susjednim Stranjanima izdvojeno je 100.000 KM za zamjenu stolarije i 40.000 KM za rekonstrukciju krova na mjesnoj školi. Radi se i na školi u Lokvinama, a vrijednost radova je 7.000 KM.

Ovom prilikom želim se zahvaliti ministru prof.dr. Spahiji Kozliću, Vladi Zeničko-dobojskog kantona i svima koji ulažu napore da zajedničkim snagama stvorimo uslove za kvalitetniji život svih građana, a posebno da osiguramo bolju i perspektivniju budućnost za mlade. Hvala mještanima Vrselja koji su na proteklim izborima ukazali povjerenje kandidatima SDA.

Nema komentara:

Objavi komentar

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...