srijeda, 29. ožujka 2017.

Da li Tužilaštvo i Sipa mogu spasiti Grad Zenicu?

Prije današnjeg pitanja podsjetit ću vas na politički magazin “Pošteno govoreći” kada je kod Duške Jurišić isprovociran od strane Ružice Jukić, potpredsjednice Visokog sudskog tužilackog vijeća, Dragan Mektić, Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine rekao „ Vi samo znate govoriti polako, sve će se dokazati. Vi već dvadeset godina govorite polako. Zar ne biste trebali početi sa procesuiranjem? Evo ja vas izazivam procesuirajte mene, odmah po završetku emisije“.

Čini mi se da je čovjek zaista u pravu. U Zenici, godinama niko ni za šta nije odgovarao, a mogao je. Javno je prozivano Tužilaštvo BiH,određeni tužioci, a pozivana je i prozivana i Sipa. Bilo je optužbi za organizovani kriminal na račun bivših političara i tajkuna koje neću nabrajati da vas ne zamaram.

Oni koji redovno prate blog znaju da je 32. vijećnik je u saradnji s čitaocima istoimenog bloga 27 februara počeo s kvizom pod nazivom “ZENICA 032 KRENI”, a današnje pitanje...

Pitanje broj 14, glasi: Da li tužilaštvo i Sipa mogu spasiti Grad Zenicu?

ŽIRI, jedini adekvatan za tačnost podataka u vašim odgovorima bio bi u slijedećem sastavu:

1. Fuad Kasumović

2. Muhamed Husremović

3. Semira Karić

4. Hazbo Ličina

5. Mirsad Heleg

6. Selver Keleštura

Podsjećam,gore navedeno pitanje pripada KVIZ-u pod nazivom „ZENICA 032 KRENI“. Kviz se objavljuje ponedeljkom, srijedom i petkom na blogu 32 vijećnik i istoimenoj fejsbuk stranici, a sadrži po jedno pitanje namjenjeno razvijanju moždanih vijuga.


Nema komentara:

Objavi komentar

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...