STRANICE BLOGA

srijeda, 18. rujna 2024.

Spahija Kozlić: Iza nas je osam najgorih godina! Zaustavimo to!





SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
 
Zenica je samo po broju stanovnika četvrta u BiH, a po svim parametrima je četvrta u Zeničko-dobojskom kantonu, iza Tešnja, Kaknja i Visokog. Iza nas je osam najgorih godina! Zaustavimo to! - poručio je prof.dr. Spahija Kozlić, kandidat za gradonačelnika Zenice, na predizbornom skupu u Donjoj Vraci.

"U ovih osam godina su podijeljeni i posvađani građani Zenice. U ovih osam godina su instalirani podobni, nesposobni i nepismeni. U ovih osam godina uništeni su i razoreni naši trgovi, naše ulice, uništena su javna preduzeća i javne ustanove, kao javno-komunalni servis, najvažniji servis koji treba našim građanima. U ovih osam godina, Gradsko vijeće je pretvoreno u blato u kojem se ljudi valjaju. U ovih osam godina potrošeno je pola milijarde vaših novaca, a da ne vidimo gdje je novac otišao. Nema velikih projekata! Nema projekata za našu djecu, naše unuke i za buduće generacije. Nema ih!", rekao je prof.dr. Spahija Kozlić.

Naglasio je da je grad izgubio dragocjeno vrijeme u svom razvoju, rekavši da djeca rođena 2017. godine danas idu u drugi razred osnovne škole.

"Pogledajte koji je to period. Da li trebamo dopustiti da se nastavi zulum u našoj Zenici?! Da li trebamo dopustiti da podobni, nesposobni i nepismeni vladaju i upravljaju našim životima?! Ne smijemo to dopustiti ni na koji način!", poručio je budući gradonačelnik Zenice.

PRESS SDA ZENICA

Nema komentara:

Objavi komentar