STRANICE BLOGA

četvrtak, 4. travnja 2024.

Otvara se tržni centar na 13 hiljada kvadrata: Posao za 300 ljudi


Zanimljiv je podatak da je na izgradnji objekta radilo čak 76 kompanija, odnosno 1.055 ljudi. Projekt je izgrađen za 392 dana.

Jedan od najsavremenijih trgovačkih parkova ovog dijela Evrope – Bišće park – otvara se 11. aprila, piše BiznisInfo.ba.

Ovaj retail park donijet će novo iskustvo šopinga i zabave u Bihać, ali i cijelu Krajinu. Bišćani, turisti, cijela Krajina, kao i granična područja Hrvatske, moći će uživati u kupovini i druženju.

Brojni poznati brendovi imat će svoje prodavnice u ovom tržnom centru, kao što su LC Waikiki, Pepco, Deichmann, NewYorker, Sport Vision, DexyCo, Techno Shop, Sinsey i mnogi drugi.

Tu će se nalaziti i supermarket lanca Fortuna marketi. Retail park će kompleksom na čak 40 hiljada kvadratnih metara i svjetskim sadržajima pružiti mnogo više od tradicionalnog šoping iskustva, a cilj je da postane omiljeno mjesto druženja za sve generacije.

Zanimljiv je podatak da je na izgradnji objekta radilo čak 76 kompanija, odnosno 1.055 ljudi. Projekt je izgrađen za 392 dana.

U samom centru bit će zaposleno oko 300 radnika. Ukupna vrijednost investicije je oko 20 miliona KM.

Poklon posjetiocima je i veliki centralni trg koji se gradi na 1.000 kvadratnih metara. Posjetioci Bišće Parka će moći uživati u preko 13 hiljada kvadratnih metara prodajnog prostora koji je pokriven brzim internet pristupom.

Investitor je kompanija ANH Capital Investment. Vlasnici ove firme su kompanija “Petrol-P” Bihać i “Leburić-komerc” Prnjavor. Vlasnica firme “Petrol-P” je Fatima Prošić dok iza “Leburić-komerca” stoje Milan i Dragan Leburić.

Nema komentara:

Objavi komentar