STRANICE BLOGA

četvrtak, 24. kolovoza 2023.

Kolinda Grabar - Kitarović objavila fotografiju iz Ukrajine i jednom porukom čestitala im Dan nezavisnosti

Na fotografiji nosi majicu s natpisom freedom (sloboda) te je u opisu fotografije na ćirilici napisala: Uz vas smo, prijatelji 

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović objavom fotografije snimljene u Ukrajini čestitala je Dan nezavisnosti svim Ukrajincima. 

Na fotografiji nosi majicu s natpisom freedom (sloboda) te je u opisu fotografije na ćirilici napisala: Uz vas smo, prijatelji. 

U aprilu je, uoči svog rođendana, neko vrijeme provela u Ukrajini i tada je na društvenim mrežama opisala kako ju je samo 20-ak sati prije rođendana probudio zvuk sirene za uzbunu.
 - Samo 20-ak sati prije nego što ću postati jednu godinu mudrijom, probudio nas je zvuk tako dobro poznat Hrvatima moje generacije - zavijanje sirene za uzbunu od zračne opasnosti koje je paralo ranu kijevsku zoru. Dok sam mračnim hodnicima pronalazila put u sigurnost skloništa, živote, budućnost, nade i snove djece, žena i muškaraca koji su živjeli na ulazu broj jedan zgrade u Komarovoj ulici u Umanu raspršio je ruski projektil. Ne, nisu imali nesreću živjeti na toj adresi. Neko ih je namjerno izabrao, ciljao i ubio. I taj neko za to mora odgovarati - napisala je Grabar-Kitarović u svojoj objavi na Facebooku.

Nema komentara:

Objavi komentar