STRANICE BLOGA

četvrtak, 22. listopada 2020.

Skandalozno: Iz šume, u prenosu "uživo" omalovažavali predizborni skup i psovali sestru ratnom veteranu

 

Da će predizborna kampanja poprimiti najcrnje oblike primitivizma nisu mogli naslutiti ni najveći pesimisti. Na sinoćnjem predizbornom skupu SDA Zenica, u mjestu Gladovići, nadomak Zenice zabilježen je neviđen incident. Mještani Gladovića će sigurno prepoznati glas koji se čuje u šumskoj video priči facebook profila E. A. 

Priči u kojoj se čuje vrijeđanje i psovanje sestre ratnog veterana, RVI, dobitnika najvećeg ratnog priznanja "zlatni ljiljan". Naime, u video snimku, odnosno facebook video priči, kukavički, sa sigurne udaljenosti nekoliko pristalica protivničkog tabora u video prijenosu "uživo" vrijeđali su Elvira Purića, kandidata za vijećnika Gradskog vijeća Zenica. 
Iste večeri zapalili su i zastavu SDA.

Nezvanično, radi se o istom licu koje je na facebooku objavilo zapaljenu zastavu SDA i još jedan video koji je režimski portal 072 info, koji se odnedavno priključio u vođenju Kasumovićeve kampanje, objavio kao "sda-ov korona party". 
Izrugivati se ratnom veteranu i psovati mu sestru, jasno pokazuje o kakvom se moralnom posrnuću radi. 
O režimskom portalu koji propagira Kasumovićeve "vrijednosti" i navodnu zabrinutost zbog nepoštivanja mjera zaštite od koronavirusa, nije potrebno trošiti riječi. 

 Pogledajte video:

Nema komentara:

Objavi komentar