petak, 5. srpnja 2019.

Znate li šta je pravi razlog gradonačelnikovog neodlaska u London?

Koliko je zenički gradonačelnik uspješan komunikolog, neki bi rekli vješt manipulator, govori video prilog sa 38.sjednice Gradskog vijeća Zenica, kada je kazao kako je odgodio putovanje u London radi vijećnika i sjednice koja je u toku. Navodno, putovanje na koje bi političari višeg nivoa vlasti rado otišli ali nisu pozvani. Pozvan je samo on, gradonačelnik Fuad Kasumović ali je poslao navodno pripravnika da zauzme njegovo mjesto na konferenciji EBRD Green Cities: "Building a better and more sustainable future for cities".
Ovaj događaj se održava kao dio londonske klimatske sedmice i okupio je ministre, gradonačelnike i ostale visoke dužnosnike iz cijelog svijeta, zajedno sa finansijskim ekspertima, te ekspertima urbanog planiranja i klimatskih promjena.

Prema informacijama bloga 32.vijećnik gradonačelnik je namjeravao ići sa suprugom u London, ali iz nepoznatog razloga nisu otišli.

Šta je pravi razlog neodlaska bračnog para Kasumović u London trebali bi, a ne smiju, ispitati brojni novinari i oni koji misle da su novinari.
A obzirom da su svi oni prestrašeni zenička i bh javnost ostat će uskraćena za još jedno pitanje u vezi bogatog bračnog para Kasumović.


Nema komentara:

Objavi komentar

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...