četvrtak, 13. lipnja 2019.

Konkurs nije ni raspisan a već se znaju rezultati?!

Nevjerovali ili da!?Ovih dana raspisuje se konkurs za prijem 3 uposlenika na gradsku deponiju, javlja izvor bloga 32.vijećnik.
"Iako još nisu počele pristizati prijave saznajemo da će poštena komisija čija dva člana od tri određuje gradonačelnik Zenice izabrati najkvalitetnije kandidate ,kako slijedi:
Porča Ibre Harun
Porča Hajrudina Edvin
Gluhić Dževada Berina

To ni u kom slučaju nije  zloupotreba položaja i ovlasti ,niti korupcija od strane gradonačelnika, već poštivanje ranije izdatih preporuka", piše izvor koji je inače poznat kao veliki vidovnjak koji konkursne procedure pogađa na osnovu bačenog graha.

Članovi komisije potvrđuju prijem zaposlenika na način da se prije svega zapošljavanju najbolji a ne ned'o bog kandidati čiji roditelji daju najviše para, stoji između ostalog u satiričnom pismu koje je stiglo na adresu bloga 32.vijećnik sa dokumentima u prilogu.
Kada pročitate ova dva dokumenta i uzmete u obzir preporuke gradonačelnika, njegove smjernice  i način na koji se vrši odabir kandidata postavlja se pitanje da li se uopće prijavljivati na konkurse? Odluka je na vama.


Nema komentara:

Objavi komentar

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...