četvrtak, 28. ožujka 2019.

Nusret Imamović napustio Nezavisni blok i prešao u SDA!

...."Osnovana nova politička stranka "Snaga Centra", vijećnici SC istupili iz stranke i proglasili se nezavisnim, predsjednik SC nosilac liste Nezavisnog bloka, Ekrem Tuka napustio SBB i prešao u Nezavisni blok, Omer Škaljo prešao u Nezavisni blok, Omer Škaljo napustio Nezavisni blok, vijećnici SC prešli u SDP", samo su neki od naslova prelaznog roka u našem kantonu.
Nakon postupka Omera Škalje a zatim i sporazuma na relaciji Eldin Vrače - Klub poslanika SDA u Federalnom parlamentu Nusret je samo jedan od primjera odlično određenog posla insajdera, trojanskog konja ili spavača u redovima tzv.ljevice.
Ubacivanje "trojanskih konja" u redove ljevice od strane SDA je mudar potez. Više nikada nećete znati ko je ljevičar a ko desničar ili koliko ih SDA  ima u redovima SDP-a i drugim tzv.ljevičarskim stranakama.
Uz dužno poštovanje moram vam reći da vas ne poštujem, postali ste isti kao i fašisti iz 1940-tih. Kritički osvrt i dobronamjernu kritiku građana smatrali ste napadom na socijaldemokratiju, ulazili u nepotrebne konflikte s građanima i time stvarali sebi nove neprijatelje. Uklopili ste se u sveopšti kriminal, nepotizam i korupciju tako da se nipočemu ne razlikujete od vaših političkih protivnika. I ne samo da se ne razlikujete, postali ste gori. Građani nemaju problem s "nacionalizmom", u onoj mjeri kako nam ga vi  predstavljate, već s kriminalom, nepotizmom, korupcijom, nezaposlenosti i neimaštinom. 2014.godine građani Zeničko - dobojskog kantona nisu rušili "nacionaliste". Rušili su vas! Vi ste u to vrijeme činili većinsku vlast u Zeničko - dobojskom kantonu. Vi ste nas nastavili gurati na dno...
 Da je "sve  prolazno a samo interesi vječni" pokazali ste dvije godine poslije u Zenici a pokazujete i danas. Saučesnici ste u trošenju  100 miliona budžetskog novca. Zapošljavanju  bližnjih bez i jednog otvorenog radnog mjesta, povećavajući ionako glomazan birokratski aparat. O kojim zapošljavanjima je riječ i ko je koga uhljebio uskoro opširnije.

Nema komentara:

Objavi komentar

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...