četvrtak, 7. ožujka 2019.

Kasumović i njegovo pravobraniteljstvo rade u korist "kladioničarske mafije"?!

Kladioničarske mafije pod navodnicima jer ih je tako nazivao s javne govornice Gradskog vijeća kada je trebalo prebaciti odgovornost na kantonalnu vlast. Naime, prije dva dana donesena je presuda Kantonalnog suda Zenica u korist kladionice "Bet Live" d.o.o Vitez a tužbeni zahtjev Gradskog pravobranitelja odbačen kao neosnovan, u prevodu zbog propusta koji su načinjeni namjerno ili nenamjerno. Radi se o cifri preko pola miliona maraka koju kladionica "Bet Live" neće platiti tako da će gradski budžet biti manji za isti iznos.
Podsjećam, u pitanju je ista kladionica kojoj je Kasumović uručio zahvalnicu prije nego je počeo cirkus sa komunalnim taksama da bi u javnosti prikazao vezu između kantonalne vlasti i kladionica. Zahvalnica grada od prije dvije godine kladionici Bet Live i presuda od prije dva dana govore suprotno. Fuad Kasumović svojim cirkusantskim potezima, činjenjem odnosno nečinjenjem i propuštanjem rokova žalbi pogoduje kladionicama.

Pogledajte sadržaj neosnovane tužbe Gradskog pravobranioca možda ga vi drugačije protumačite.





Nema komentara:

Objavi komentar

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...