subota, 2. veljače 2019.

Kasumović gubi podršku Zeničana!?

Kako stvari stoje gradonačelnik Kasumović gubi podršku Zeničana. Nakon što je u intervjuu za Oslobođenje izjavio da bi se radije ubio nego radio sa SDA uslijedilo je na stotine komentara podrške u tom činu. "Pa ubij se dosta si novaca dobio od SDA preporučujem kanap.
Kako se ljudi mijenjaju, pa ološu jedan tamo si se obogatio i znaš šta se radi a čekao si 25 godina dok se nakradeš, pa kad si tako fin zašto nisi napustio za godinu dvije pa lajo.
Hajvanu  ubi se...Šta čekaš SDA te stvorila pohlepnog lopova..Sad ti Dodik nudi malo više pa si ti bolji mrš", samo su neki od njih.
Intervju u subotnjem izdanju oslobođenja je pravi autogol za gradonačelnika Kasumovića u kojem je za sve što ne valja u ovom gradu optuživao druge, počevši od SDA, a zatim i SBB-a, Snagu Centra i ostale političke partije koje su učestvovale u pregovorima o uspostavi vlasti za koju je kazao kako su ličili na "buvlju pijacu".
Uostalom, pogledajte o kakvim komentarima je riječ.









Nema komentara:

Objavi komentar

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...