utorak, 22. siječnja 2019.

Zenički SDP radi po instrukciji Fuada Kasumovića, a on...

Treba napisati istinu da SDP u Zenici radi po istrukciji i razvlači formiranje vlasti da bi se bh blok raspao. Prema nezvaničnim informacijama Fuad upravlja zeničkim SDP-om, posebno Senaidom Begićem kao i ostalim manje poznatim ličnostima iz gradskog vijeća.
A to onda znači da Fuad opstruira za državni i entitetski nivo u korist SDA i ispostavlja se tačnim ono što sam pisao nakon lokalnih izbora 2016 godine, tj. da je Fuad "trojanski konj" a da toga čak ni političari  zeničke SDA nisu svjesni.
Podsjetimo se samo kako je razbio klubove vijećnika u GV Zenica. Počevši od razbijanja SBB-a, stavljanja pod kontrolu i status podaništva Naše stranke pa do totalnog uništavanja Snage Centra gdje su od ukupno 6 vijećnika ostala samo dva. Dakle, Fuad je uradio ogroman posao u Zenici i zato mu državni i entitetski nivo može biti zahvalan iako SDA Zenica nije u dobrim odnosima sa pomenutim radikalom jer im je nanio zaista mnogo teških i niskih udaraca.



Nema komentara:

Objavi komentar

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...