petak, 7. rujna 2018.

“Snaga naroda“ krenut će iz Zenice

Najjača politička stranka u Zeničko dobojskom kantonu najavljuje veliki predizborni skup i početak kampanje iz objekta jednog od njihovih najvećih poslijeratnih projekata, Gradske arene “Husejin Smajlović” Zenica.

„Pozivamo vas da zajednički krenemo u kampanju za Opće izbore u Bosni i Hercegovini. U Gradskoj areni “Husejin Smajlović” u petak 07. septembra sa početkom u 19 sati bit će održan veliki predizborni skup Stranke demokratske akcije“, stoji u sopštenju za javnost. 



- Na skupu će govoriti predsjednik SDA Bakir Izetbegović, kandidat SDA za člana Predsjedništva iz reda bošnjačkog naroda Šefik Džaferović i kandidat za potpredsjednika entiteta Republika Srpska Ramiz Salkić.
Stranka demokratske akcije će na skupu u Zenici predstaviti Izbornu platformu koja će biti osnov budućeg rada kadrova SDA.


Skupu će prisustvovati i svi kandidati Stranke demokratske akcije na predstojećim izborima za sve nivoe vlasti. U umjetničkom dijelu programa nastupit će glumac Emir Hadžihafizbegović i muzička zvijezda Hari Mata Hari.

SDA - SNAGA NARODA







Nema komentara:

Objavi komentar

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...