četvrtak, 20. rujna 2018.

Promjene u ŠR “Čelik Junior”: Adnan Šabani novi predsjednik

Škola rukometa ”Čelik Junior” Zenica ovoga vikenda će početi sa takmičenjem u Prvoj ligi Federacije BiH – grupa sjever, a sezonu će otvoriti gostovanjem u Tešnju gdje će odigrati utakmicu prvog kola protiv ekipe RK BOSNA TS Tešanj. Utakmicu će suditi sestre Martinović, a nadzornik je gospodin Šabić.

Pred početak lige mnogo promjena dogodilo se u redovima škole rukometa ”Čelik Junior”. Prije svega, stigla je apsolutna podrška Grada Zenica. Potom, veliki broj snažnih privrednika postalo je dijelom Upravnom odbora, a sve s ciljem da pruže što bolje uslove mladim rukometašima ovog kluba.

 
Tako je gosp. Šabani Adnan imenovan za predsjednika Upravnog odbora, gosp. Dedić Dženan ostao je na mjestu direktora škole rukometa, a ostatak Uprave sačinjavaju dosadašnje rukovodstvo kluba uz pojačanje gosp. Alić Almira, direktora Almy Travel-a, gosp. Kurić Kenan kao zvanični doktor – fizijatar, gosp. Zubčević Samir, gosp. Sarajlić Almir, te gosp. Mašić Zlatan.

Način na koji je veliki broj privrednika postao dijelom Upravnom odbora možete čitati na sportzdk.ba



Nema komentara:

Objavi komentar

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...