ponedjeljak, 17. rujna 2018.

Kreho: ko je dobio stambene jedinice za socijalno i neprofitno stanovanje?

                                         
Kao kandidat za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH želim da uputim prigovor na nepotpunu informaciju koja se tiče podjele 62 stambene jedinice u zeničkom naselju Radakovo a koja su namjenjena za socijalno i neprofitno stanovanje izbjeglim i raseljenim licima u Bosni i Hercegovini. 

Moj prigovor se odnosi na transparentnost i uvid javnosti u BiH " ko je dobio stambene jedinice za socijalno i neprofitno stanovanje". Zahtjevam od Ministarstva za izbjegla i raseljena lica BiH da objave imena dobitnika 62 stana za socijalno i neprofitno stanovanje da bi se otklonile eventualne špekulacije o imenima koja su na spisku.


Upozoravam donatore da se odabiru dobitnika 62 stana moralo radti sa više transparentnosti a podatak da do sada nisu objavljena imena 62 buduća korisnika stanova za socijalno i neprofitno stanovanje govori o radu Ministarstva za raseljena lica i izbjeglice BiH. 

Hasan Kreho, kandidat Stranke penzionera -umirovljenika BiH za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH ,

514-izborna jedinica 4 : kanton 4 ( Zeničko-dobojski kanton ) i kanton 6 ( Srednjobosanski kanton )






Nema komentara:

Objavi komentar

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...