utorak, 21. kolovoza 2018.

Darko Vujević: NARODE FUDO VAS KORISTI I KORISTIO VAS JE...

Na adresu 32.vijećnika stigla je poruka sa pitanjem zašto se Fuad Kasumović, koji je toliki "patriota i borac" za Zenicu, kandidovao za državni parlament? 




Pitanje stiže od Darka Vujevića iz Tešnja čiju poruku na njegov zahtjev prenosim u cjelosti:

Pozdrav, ako može pitanje ili da ide javno pošto Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice, koliko vidim već je počeo da pljuje po drugim kandidatima i strankama sve u sklopu svoje predizborne kampanje, a to vješto radi preko svojih lažnih profila i svog Salyven profila na kojem rade ljudi koje je on uhljebio. 




Želim da postavim pitanje: Zašto se Fudo koji je toliki "patriota i borac" za Zenicu kandidovao za državni parlament? Neko kome je stalo do grada, i kaže da toliko radi, bi trebala biti dovoljna i ta funkcija. Međutim, možemo vidjeti da je Fudo vješto pripremio teren, kada je iskoristio koliko je mogao građane i Zenicu za sebe i svoje ljude a sada mu je očigledno dosadilo pa želi da vrši migraciju na državni parlament. 

Žalosno je to što radi i na tako gnjusan način zamazuje oči narodu... NARODE FUDO VAS KORISTI I KORISTIO VAS JE SAMO DA BI SEBI TEREN PRIPREMIO I KADA JE ISCIJEDIO ZENICU I GRAĐANE DA LAGANO ODE U SARAJEVO I DRŽAVNI VRH.

SAMA ČINJENICA DA U POKUŠAJU REBALANSA BUDŽETA POKUŠAVA SEBE I SVOJU KAMPANJU DA UGRADI PREKO LEĐA GRAĐANA JE DOVOLJNA, SAMO ŠTO SE KRIJE IZA ČELIKA..
.



Nema komentara:

Objavi komentar

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...