četvrtak, 7. prosinca 2017.

Neki novi klinci - Melani Merjanac: "Ima jedan svijet"

Sigurno se sjećate Ilme Karahmet iz Kiseljaka koja je na takmičenju u "X Faktoru" otpjevala pjesmu Zorice Kondže ''Ima jedan svijet'' i doslovce preko noći osvojila države bivše zemlje.

Prije nekoliko dana završena je 7.emisija "Neki novi klinci", pjevački okršaj najmlađih takmičara zakazan na Grand TV!. Žiri je imao samo riječi hvale za njihov napredak u odnosu na prethodna predstavljanja.U slijedeći krug idu dva dJečaka i četiri dJevojčice – Miodrag Lovrić, Adi Vatrić, Elena Naumova, Elma Sapi, Staša Šijan i Zeničanka Melani Marijanac.

Melani Marjanac je takođe otpjevala pjesmu ''Ima jedan svijet'', koju možete pogledati u priloženom videu.

Berzad Bijedić, stari zenički pjevač je za blog "32.vijećnik" potvrdio da je kao njen učitelj pjevanja primjetio u njoj potencijala, te da je 
jako puno utrošio i materijalno i duhovno snagu u njeno vježbanje. Navodno, radi s njom već pola godine skoro svakodnevno. Zeničanka Melani Marjanac je prema riječima Berzada Bijedića vrlo uspješno prošla prvi krug kao najbolja.


1 komentar:

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...