Blog je pokrenut 17 oktobra 2012.god. s ciljem da se upozori na mnoštvo nezaposlenih i onih koji žive na rubu preživljavanja. Dvije godine poslije "trideset drugi vijećnik"je dostigao veliki broj čitalaca čije tekstove nerijetko prenose i razni bh portali. Teme su proširene, a blogu su se pridružili slobodni, misleći građanski aktivisti koji će govoriti o društvenim problemima koji tište građane ovog grada, kantona i države. Autor bloga: Muhamed Pivić


četvrtak, 7. prosinca 2017.

Neki novi klinci - Melani Merjanac: "Ima jedan svijet"

Sigurno se sjećate Ilme Karahmet iz Kiseljaka koja je na takmičenju u "X Faktoru" otpjevala pjesmu Zorice Kondže ''Ima jedan svijet'' i doslovce preko noći osvojila države bivše zemlje.

Prije nekoliko dana završena je 7.emisija "Neki novi klinci", pjevački okršaj najmlađih takmičara zakazan na Grand TV!. Žiri je imao samo riječi hvale za njihov napredak u odnosu na prethodna predstavljanja.U slijedeći krug idu dva dJečaka i četiri dJevojčice – Miodrag Lovrić, Adi Vatrić, Elena Naumova, Elma Sapi, Staša Šijan i Zeničanka Melani Marijanac.

Melani Marjanac je takođe otpjevala pjesmu ''Ima jedan svijet'', koju možete pogledati u priloženom videu.

Berzad Bijedić, stari zenički pjevač je za blog "32.vijećnik" potvrdio da je kao njen učitelj pjevanja primjetio u njoj potencijala, te da je 
jako puno utrošio i materijalno i duhovno snagu u njeno vježbanje. Navodno, radi s njom već pola godine skoro svakodnevno. Zeničanka Melani Marjanac je prema riječima Berzada Bijedića vrlo uspješno prošla prvi krug kao najbolja.


1 komentar:

Popularni postovi