Blog je pokrenut 17 oktobra 2012.god. s ciljem da se upozori na mnoštvo nezaposlenih i onih koji žive na rubu preživljavanja. Dvije godine poslije "trideset drugi vijećnik"je dostigao veliki broj čitalaca čije tekstove nerijetko prenose i razni bh portali. Teme su proširene, a blogu su se pridružili slobodni, misleći građanski aktivisti koji će govoriti o društvenim problemima koji tište građane ovog grada, kantona i države. Autor bloga: Muhamed Pivić


ponedjeljak, 13. studenoga 2017.

Raspada li se SBB u Zenici?


“Izbornu sjednicu Gradskog odbora SBB-a BiH Zenica za predsjednika Gradskog odbora, održanu danas u Zenici, demonstrativno je napustilo 19 članova, iz revolta prema kandidatima, koji su predloženi za predsjednika Gradskog odbora”, javlja rtv ZE.

Kandidati Jasmin Hodžić i Dževad Hamzić nisu dobili podršku članova Gradskog odbora SBB-a Zenica, niti od stranačkih kolega iz Gradskog vijeća Zenica.

Većina članova Gradskog odbora današnje izbore smatra nelegalnim saopćeno je iz SBB-a Zenica.

Komentar Jasmina Hodžića, aktuelnog vijećnika GV Zenica o dešavanjima unutar SBB-a nisam uspio dobiti. Očito su posrijedi unutarstranačke "nesuglasice". Nesuglasice koje imaju skoro sve stranke, pogotovo izborom novog gradonačelnika Zenice koji je prema mom mišljenju uspio zavaditi dvije slike na zidu. Nedavno se slično desilo i sa “Naša stranka” Zenica.


Nema komentara:

Objavi komentar

Popularni postovi