Blog je pokrenut 17 oktobra 2012.god. s ciljem da se upozori na mnoštvo nezaposlenih i onih koji žive na rubu preživljavanja. Dvije godine poslije "trideset drugi vijećnik"je dostigao veliki broj čitalaca čije tekstove nerijetko prenose i razni bh portali. Teme su proširene, a blogu su se pridružili slobodni, misleći građanski aktivisti koji će govoriti o društvenim problemima koji tište građane ovog grada, kantona i države. Autor bloga: Muhamed Pivić

srijeda, 2. studenoga 2016.

Napokon objavljen dugo skrivani ugovor između Albe i Općine Zenica!?


Da li  je dugo skrivanim ugovorom između "Albe" i "Općine Zenica" uništeno Javno preduzeće “Komrad” Zenica koje je poslovalo u ovom obliku od 01.01.1990.godine?
Zašto je toliko dugo skrivan od očiju javnosti? Saznajte koliko se novca iz općinskog budžeta godinama izdvajalo zbog nepovoljnog ugovora? Naš sugradjanin Mirza Begić je juče na svom fejsbuk profilu objavio dokumentaciju o ugovoru uzmedju Općine Zenica i preduzeća Alba Berlin uz slijedecu opasku:  Dosier ALBA Zenica. Kako su Muhamed Begagić, Ferid Alić i kompanija pokrali Zenicu od 1998. godine uzeli milione od građana Zenice i proračuna općine Zenica. U ALBI su zapošljavali svoje porodice".

... da li se mogao ranije objaviti ili se moralo čekati njegovo isticanje?


Nema komentara:

Objavi komentar

Popularni postovi