petak, 21. listopada 2016.

Reakcija na javno obraćanje Udruženja građana "Stop ugrizu"

Na adresu 32 vijećnika stiglo je saopštenje za javnost Mirada Hadžiahmetovića, sada  već  bivšeg kandidata za gradonačelnika u kojem reaguje na javno obraćanje udruženja "Stop ugrizu".

 Danas je na e-mail-ove medija stiglo javno obraćanje Udruženja građana "Stop ugrizu" sa naslovom "Prva žrtva Fuada Kasumovića - Gradonačelnika Zenice" u kome se otvoreno laže da je gosp. Kasumović gradonačelnik Zenice, te se zloupotrebljava nesreća 11-godišnjeg dječaka kako bi se gnjev javnosti usmjerio na izbornog pobjednika koji tek treba stupiti na dužnost, te istovremeno amnestirao sadašnji v.d. gradonačelnika i njegova stranka.

Na ovaj način je Udruženje građana "Stop ugrizu" jasno pokazalo da se ne radi o nepolitičkoj organizaciji, već o produženoj ruci SDA. Jasno je da SDA nije htjela da riješi problem napuštenih pasa, pa se stiče dojam da je ključnu ulogu u nečinjenju te stranke imalo upravo udruženje "Stop ugrizu" koje bi bez napuštenih pasa na ulicama i napada na djecu postalo nebitno.

Mirad Hadžiahmetović,
nezavisni kandidat za gradonačelnika Zenice

Nema komentara:

Objavi komentar

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...