subota, 2. srpnja 2016.

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Zenice opet pravi skandal!?

Na moj e –mail stiglo je neobično upozorenje u kojem stoji da od nezavisnog kandidata za gradonačelnika Zenice, Mirada Hadžiahmetovića, ni mrtvi ne mogu imati mira!?

Ne znam da li je upozorenje o navodnom skandalu stiglo na moj e-mail zato što sam bio u „posebnim“ odnosima sa rahmetli Husejinom Smajlovićem ili zato što sam autor bloga 32 vijećnik. Šta god da je u pitanju, isto prenosim u cjelosti:

Skandalozno!

Mirad Hadžiahmetović, nezavisni kandidat za gradonačelnka Zenice, na njegovoj web stranici www.miradhadziahmetovic.info pod linkom Vizija „Zenica 2020“ tvrdi da je Zenica jedini grad u Europi koji nema gradonačelnika jer je isti umro od zagađenja zraka.

Od Mirada ni mrtvi ne mogu imati mira! Voditi kampanju na ovaj način je neviđena sramota!

Refik Gušo

U međuvremenu, nezavisni kandidat za gradonačelnka Zenice, Mirad Hadžiahmetović je pokrenuo peticiju za zabranu rada političkih stranaka koje su osmislile i organizovale genocid u Srebrenici i druge ratne zločine. Naime, Hadžiametović smatra da prema Krivičnom zakonu BiH za ratne zločine nisu odgovorni samo pojedinci, nego i političke stranke čija je to bila politika.

„ Ako su Karadžić, Plavšić, Krajišnik, Kordić, Prlić, Abdić i drugi osuđeni za ratne zločine jer su provodili politiku njihovih stranaka onda i stranke moraju biti kažnjene za te ratne zločine.

Jasno je da jedina kazna za genocid i zločin protiv čovječnosti može biti zabrana rada zločinačkim političkim strankama“,stoji u peticiji.

Peticija koja je ostala nezapažena ili neinteresantna za ovdašnju javnost nalazi se na slijedećem linku: 


 screenshot e-maila




Nema komentara:

Objavi komentar

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...