Blog je pokrenut 17 oktobra 2012.god. s ciljem da se upozori na mnoštvo nezaposlenih i onih koji žive na rubu preživljavanja. Dvije godine poslije "trideset drugi vijećnik"je dostigao veliki broj čitalaca čije tekstove nerijetko prenose i razni bh portali. Teme su proširene, a blogu su se pridružili slobodni, misleći građanski aktivisti koji će govoriti o društvenim problemima koji tište građane ovog grada, kantona i države. Autor bloga: Muhamed Pivić

subota, 2. travnja 2016.

Za pljačkanje samohrane majke uslovna kazna zatvora!?

Sjetit ćete se da sam pisao i o dijelu države koja 9. januar slavi kao Dan republike, a zanemaruje ljudska prava i “pljačku” sopstvenih građana. Naime, onaj ko opljačka samohranu majku dobije tek uslovnu kaznu zatvora!?

Vezani tekst: Zanemarujete ljudska prava i pljačku sopstvenih građana, a slavite! Šta slavite?

S trenutnim boravištem u Italiji, Danijela Marčeta, rođena Banjalučanka nakon “nesporazuma” sa stanodavcem bez obzira što joj je brat radnik MUPA-REPUBLIKE SRPSKE policijske stanice Lazarevo, Banja Luka, nije uspjela povratiti otuđene stvari u zlatu i nakitu. Dolazila je nebrojeno puta, (obzirom da živi i radi u Italiji), dolazak je provodila hodajući po sudovima, tužilastvu i policiji da bi nakon svega njen stanodavac koju ju je pokrao dobio kaznu zatvora u trajanju od dva mjeseca, a čije je izvršenje odloženo na rok izvršenja od jedne godine.








Nema komentara:

Objavi komentar

Popularni postovi