Blog je pokrenut 17 oktobra 2012.god. s ciljem da se upozori na mnoštvo nezaposlenih i onih koji žive na rubu preživljavanja. Dvije godine poslije "trideset drugi vijećnik"je dostigao veliki broj čitalaca čije tekstove nerijetko prenose i razni bh portali. Teme su proširene, a blogu su se pridružili slobodni, misleći građanski aktivisti koji će govoriti o društvenim problemima koji tište građane ovog grada, kantona i države. Autor bloga: Muhamed Pivić


subota, 26. ožujka 2016.

Pogledajte kako gradske vlasti uz pomoc televizije Zenica od gradjana prave magarce!?


Uvodni komentar skoro da i nije potreban. Slično kao u dugonajavljivanom misterioznom megaprojektu termoelektrane na gas... Radi se o savremenom dugonajavljivanom projektu zbrinjavanja pasa lutalica, azilu za pse, koji se uz pomoć televizije Zenica najavljuje godinama praveći od gradjana Zenice prave magarce!? Azil još uvijek nije otvoren, a sve glasnije se priča i zašto.Zato što se ne mogu dogovorit' oko raspodjele radnih mjesta!? Ko će biti direktor i čija djeca će dobiti zaposlenje!!!


U video prilogu udruženja "Stop ugrizu" pogledajte kako gradske vlasti uz pomoć televizije Zenica od gradjana prave magarce:


1 komentar:

  1. Ni jedan projekat od pocetka pa do zavrsetka ne moze proci bez tipicnog pitanja: "a gdje sam ja tu u svemu tome"...

    OdgovoriIzbriši

Popularni postovi