Blog je pokrenut 17 oktobra 2012.god. s ciljem da se upozori na mnoštvo nezaposlenih i onih koji žive na rubu preživljavanja. Dvije godine poslije "trideset drugi vijećnik"je dostigao veliki broj čitalaca čije tekstove nerijetko prenose i razni bh portali. Teme su proširene, a blogu su se pridružili slobodni, misleći građanski aktivisti koji će govoriti o društvenim problemima koji tište građane ovog grada, kantona i države. Autor bloga: Muhamed Pivić

petak, 4. rujna 2015.

U Bosnu stižu srebreni auti i zlatne WC šolje!?

"Kvalitet života", "Zdravlje" i "Turizam"... 

U novembru 2011. godine na 11. Svjetskom samitu toaleta u Kini izložen je eksponat vrijedan nevjerovatnih 200.000 dolara.
Dvije godine poslije Starleta Kim Kardašijan i njen momak Kanje Vest su tokom kupovine nameštaja za svoj budući dom, luksuznu vilu na Bel Eru, kupili četiri pozlaćene klozetske šolje.
Još dvije godine poslije, čitajući tekst o najezdi arapa širom Bosne i Hercegovine, a  obzirom da su mahom iz Katara, Kuvajta i Saudijske Arabije pomislih kako bi nakon “zlatnih kašika” u Bosnu i Hercegovinu mogli stići i srebreni auti i zlatne WC šolje!?. 


Sigurno ste čuli kako su pokupovali cijela naselja u i oko Sarajeva... Na Facebooku i internet-portalima glede ove “pojave”, komentari su različiti, u zavisnosti od konfesije i vjerskog ubjeđenja komentatora.

“Zatečeni rapidnom promjenom demografske slike pojedini stanovnici Ilidže ovo su sarajevsko naselje u šali prozvali Ujedinjeni Ilidžanski Emirati”, piše  "Slobodna Bosna".

"Sjedi Mare na kamen studencu svoju tajnu otkrila je zdencu" ... :)

SJAJNA VIJEST KOJA ĆE OBRADOVATI SVE BOSANCE: Pogledajte kako će Bosna izgledati ako se (ne)ukinu entiteti… Na popularnom sarajevskom izletištu Vrelu Bosne najveći broj izletnika je arapskog porijekla...Sarajevo: izletište Vrelo Bosne 


Travnik: “Plava voda”Naselje "Nadosjek" kod Blažuja


Veleljepna vila Sulejmana Al – Shiddija na Poljinama

Sarajevo:table sa dvojezičnim natpisima

Aerodrom Sarajevo: Promotivni leci kompanije “Buroj”Nema komentara:

Objavi komentar

Popularni postovi