ponedjeljak, 6. listopada 2014.

Vratila Visokom predstavniku njegova "bonska ovlaštenja"!

U BiH tri miliona birača ima "bonska ovlaštenja" 12. listopada, da odluče o svojoj sudbini – ponovio je Inzko izjavu novinarima koju je već ranije znao reći.

Kazao je i da ima dovoljan broj kandidata na izborima, novih, starih, "lijevih" ili "desnih" te da se treba sagledati šta je bilo u posljednje četiri godine, šta su kandidati obećali, koliko su toga ispunili...

No, izgleda da nas ima koji i nismo zadovoljni tom njegovom izjavom. Jedna od njih je Sarajka Azra Hadžić koja je, kako kaže vratila Inzku njegova"bonska ovlaštenja". “Da budem moderna i u duhu kapitalizma, ja Vama vraćam svoj pasoš…vraćam Vam bonsku ovlast, koju ste mi dali, a vi meni jedan lični dohodak, odnosno za mjesec oktobar 2014. godine. Mislim da je to pošteno, ako poštenje uopće stanuje više u porodici evropskih zemalja”, navodi u pismu koje je upućeno Visokom predstavniku.

Kazala je i kako joj nije do eksponiranja, već da joj je jedina želja da okonča život, nakon što je uništen, uz spoznaju kako je barem imala hrabrosti da digne glas i ukaže na nepravdu.




Nema komentara:

Objavi komentar

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...