Blog je pokrenut 17 oktobra 2012.god. s ciljem da se upozori na mnoštvo nezaposlenih i onih koji žive na rubu preživljavanja. Dvije godine poslije "trideset drugi vijećnik"je dostigao veliki broj čitalaca čije tekstove nerijetko prenose i razni bh portali. Teme su proširene, a blogu su se pridružili slobodni, misleći građanski aktivisti koji će govoriti o društvenim problemima koji tište građane ovog grada, kantona i države. Autor bloga: Muhamed Pivić


subota, 25. listopada 2014.

Video: 5 Međunarodna biciklistička trka “Zenica 2014”

Dok neki “profesionalci” izvještavaju o trideset osmoj Međunarodnoj biciklističkoj trci -“Oslobođenje Zenice”, uzet ću sebi za pravo da ja izvjestim o petoj Međunarodnoj biciklističkoj trci u Zenici, odnosno trideset osmoj biciklističkoj trci “Oslobođenje Zenice” koja je održana na trasi zeničke Glavne gradske magistrale.

Subota, 25. oktobar 2014. godine, dan održavanja 5 Međunarodne biciklističke  trke “Zenica 2014” i brdskog prvenstva u okviru Premijer lige Bosne i Hercegovine. Sudjelovalo je oko 130 biciklista iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Bugarske i Mađarske te takmičari iz 13 bosanskohercegovačkih klubova. Domaćin i organizator ovog sportskog događaja je biciklistički klub “Zenica”, pokrovitelj Općina Zenica, medijski pokrovitelj RTV Zenica i nezavisne novine “Naša riječ”, a glavni sponzor je BH Telekom Sarajevo, direkcija Zenica.

U kasnim poslijepodnevnim satima u restoranu “Tapas”, dodjeljene su i mnoge prigodne nagrade. Glavne nagrade 5 Međunarodne biciklističke i kružne trke “Zenica 2014”osvojili su: četvrto mjesto, Bošnjak Dragutin iz Mostara, treće Treić Đulaga, Mostar, drugo Antonijević Goran, Borac – Čačak i nagrada za prvo mjesto pripala je Zekavica Jovanu, Borac - Čačak.
Nema komentara:

Objavi komentar

Popularni postovi