petak, 19. rujna 2014.

Kako nas je kao “neformalni građanin” predstavio na TV1!?

„Nismo mi baš narod koji ode pa slika, bio sam s vama, borio sam se za vas i bio uz vas“ kazao je u promotivnom spotu kojeg možete vidjeti zasebno ispod,  ali i ne morate. 

Zapravo, ono što bi trebali vidjeti je video koji pokazuje suprotno tj. kako nas je kao “neformalni građanin” predstavio na TV1!?
Naime, riječ je o iznesenim zahtjevima na plenumu građana Zenice, za koje naš sugrađanin tvrdi da nisu legalni ni potpisani. Navedeni plenum održan je u fiskulturnoj sali "Bilmišće" 24.02.2014.godine.

Ispravno je „Nismo mi baš narod koji ode pa slika“ ali ipak je sreća da ima i onih koji slikaju i snimaju, a potom arhiviraju video zapise :) 

 Sory, neke se stvari mogu zaboraviti ali ne mogu oprostiti. Ponekad i kritika može biti korisna, ko zna, možda ovo bude i reklama dotičnom neformalnom građaninu :)




Promotivni spot:

 

3 komentara:

  1. Mirko S. Koyotovsky: ''Nešto bih vam rekao: PROMIJENIO BIH IME!''

    OdgovoriIzbriši
  2. Srtinu mu njegovu vidim... Samnom se svadjao da mi nismo organizaciono tjelo, da mi mozemo biti samo modreatori, to sto je tu rekao je upravo ono sto sam ja njemu rekla, ali nije ima petlju da meni u lice kaze da se slaze, da je on pogrijesio, nego me jos napao pred narodom, pa ga ja skinula i rekla da mu ja nebi dala da mi uci djecu - vjerujem da ima ljudi koji bi ovo mogli potvrditi, bili smo u masi, ali ja ne znam ko je tacno bio tu. Sram ga bilo!!! Pa da je covjek kakav... Boze sacuvaj!

    OdgovoriIzbriši

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...